Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Veikkausliigan AC Oulu uudisti hallitustaan – Koko pienenee, mutta tavoitteet kasvavat

KTP vs AC Oulu
AOP

Veikkausliigassa pelaavan AC Oulun yhtiökokous valitsi Tomi Kaismon jatkamaan hallituksen puheenjohtajana. Samalla hallitus tiivistyy aiempaa pienemmäksi.

Veikkausliigassa pelaavan AC Oulun hallituksen koko pienenee kahdella jäsenellä, kun 12 vuotta hallituksessa työskennelleen Paavo Karjalaisen lisäksi Kalle Pyrhönen jättää paikkansa.

– Seuran puolesta haluan esittää suuret kiitokset hallituksesta luopuneille Karjalaiselle ja Pyrhöselle siitä työstä, mitä he ovat seuran eteen tehneet, hallituksen puheenjohtaja Tomi Kaismo toteaa.

– Vaikka hallitus pieneneekin kahdella jäsenellä, meillä on kasassa huipputiimi, jolla on intoa olla kehittämässä seuraa uudelle tasolle. Paavo ja Kalle eivät katoa seurayhteisöstä mihinkään, vaan ovat jatkossakin tukemassa tavoitettamme olla Pohjois-Suomen mielenkiintoisin urheiluseura, Kaismo linjaa.

Tilinpäätöksen vahvistaminen ja hallituksen jäsenten valinnan lisäksi tiistaina 18.4.2023 pidetyssä yhtiökokouksessa keskusteltiin muun muassa seuran tulevaisuudesta.

– Työ tulevien vuosien strategian linjaamiseksi on käynnissä, mutta kuten puheenjohtaja totesi, päätavoite on olla Pohjois-Suomen mielenkiintoisin urheiluseura, toimitusjohtaja Hanna Väänänen linjaa.

– Meillä on tarkoitus kasvaa ja kehittyä monella osa-alueella ja esimerkiksi tapahtumat ovat yksi iso osa. Pääsemme reilun viikon päästä aloittamaan kotipelit ja haluammekin toivottaa kaikki oululaiset tervetulleeksi 29.4. Raattiin tekemään kauden koti-avauksesta hienon yhteisen jutun, Väänänen jatkaa.

AC Oulun valittu hallitus kokonaisuudessaan: Tomi Kaismo (puheenjohtaja), Timo Kalermo (varapuheenjohtaja), Marko Hiltunen, Seppo Klemettilä, Sami Leikas, Ville Puukka, Timo Salmi ja Tiia Törrö.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga