Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Chelsea tavoittelee edelleen PSG:n brassitähteä

Neymar Jr
AOP

PSG:n tähtihyökkääjä, Neymar Jr, on viimeaikaisten raporttien mukaan päätymässä mahdollisesti kauppatavaraksi. Chelsean omistaja, Todd Boehly, oli jo viime kesän aikana kiinnostunut brasilialaisesta ja tällä kertaa siirto saattaa nähdä päivänvalon.

Ranskan megaseura Paris Saint-Germain on todennäköisesti tekemässä suuria muutoksia pelaajistoonsa kuluvan kauden päätyttyä.

Toinen toistaan kirkkaampia supertähtiä ryhmäänsä haalinut pariisilaispoppoo on edelleen ilman Mestarien liigan voittoa, jonka myötä useampi joukkueen runkopelaajista saattaa olla lähdössä. Yksi heistä on Neymar Jr, jonka tulevaisuudella ollaan arvuuteltu jo iät ja ajat.

Brasilialaistara on parhaimmillaan ollut säkenöivän hyvä pariisilaisjoukkueen paidassa, mutta hukkunut turhan usein kuvasta suurten otteluiden tärkeillä hetkillä.

Chelsean tiedetään tavoitelleen Neymaria jo viime kesän aikana, mutta tuolloin ei kuitenkaan valmista tullut. Tuoreiden raporttien mukaan Blues-pomo, Todd Boehly, on joka tapauksessa edelleen miehen perässä.

PSG:n huhutaan olevan valmis kuuntelemaan tarjouksia kallispalkkaisesta tähdestään, joka siirtyi maailmanennätyssummalla Parc des Princesille vuonna 2017. Neymarin ura Ranskassa on ollut loukkaantumisten sävyttämä, ja sama teema on toistunut tälläkin kaudella.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset