Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Newcastle ja ManU huippulupaavan maalinsylkijän kintereillä

Benjamin Sesko
AOP

Red Bull Salzburgia edustava Benjamin Sesko on useamman suurseuran tutkassa. Ainakin Manchester Unitedin ja Newcastlen tiedetään pitävän tarkasti silmällä hyökkääjän tilannetta.

Itävallan liigassa pelaavaa Benjamin Seskoa pidetään yhtenä Euroopan suurimmista lahjakkuuksista. Red Bull Salzburgin hyökkääjä on ollut huikeassa tikissä kuluvalla kaudella.

Vasta 19-vuotias nuorukainen on mättänyt 25 liigaottelun aikana 14 maalia ja antanut kolme maaliin johtanutta syöttöä. Sesko on ehtinyt nuoresta iästään huolimatta murtautua jo Itävallan maajoukkueeseen, jonka paidassa vyölle on kertynyt 19 ottelua.

Seskon on määrä siirtyä kauden päätyttyä sisarjoukkue RB Leipzigin paitaan 24 miljoonan euron siirtosummalla. Tämä ei ole kuitenkaan estänyt muita seuroja ilmaantumasta apajille, jonka myötä Leipzig saattaa mahdollisesti olla luopumassa hänen pelioikeuksistaan riittävää korvausta vastaan.

Valioliigaseurat Manchester United ja Newcastle etsivät kesän aikana vahvistusta hyökkäyspäähänsä ja Seskon nimi on varsin hyvin molempien joukkueiden tiedossa.

Seskon uskotaan kehittyvän yhdeksi Euroopan kovimmista maalinsylkijöistä, joten aika näyttää, mitä Leipzig päättää hänen kohdallaan tehdä. Miehelle olisi varmasti käyttöä Marco Rosen miehistössä, mutta riittävä puntapino saattaa kääntää tilanteen päälaelleen.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset