Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Ratkaistaanko Valioliigan mestaruus huomenna? – Arsenal-valmentaja Arteta paljasti ajatuksensa ennen suurta matsia

Unsplash

Valioliigan kärkijoukkueet Arsenal ja Manchester City kohtaavat toisensa odotetussa ottelussa keskiviikkona. Panokset otteluun ovat suuret, mutta eivät Arsenal-valmentajan mukaan vielä ratkaisevat.

Niin Arsenalilla kuin Citylläkin on takana pitkä tappioton putki Valioliigassa. Momentum tuntuu kuitenkin olevan parhaillaan selvästi Cityn puolella, sillä Arsenal on kärsinyt viime viikkoina useamman katkeran tasurin.

Selvää on, että keskiviikon ottelussa pelataan isoista pisteistä. Arsenal-valmentaja Mikel Arteta ei kuitenkaan usko, että keskiviikon kärkikamppailu olisi vielä mestaruuden kannalta ratkaiseva.

– Tiesimme, että meidän olisi matkattava Etihadille. Ottelu tulee olemaan todella tärkeä, mutta ratkaiseeko se kauden? Ei, Arteta arveli lehdistötilaisuudessa.

Arsenal on Valioliigan kärjessä parhaillaan viiden pisteen turvin, mutta takana vaanivalla Cityllä on kaksi ottelua vähemmän pelattuna.

– Vaikka voittaisimme huomenna, emme ole vielä voittaneet liigaa.

Arteta uskoo Valioliiga-mestaruuteen kuitenkin edelleen sata prosenttisesti. Voitto Etihadilla vaatii espanjalaisvalmentajan mukaan “täydellistä” suoritusta keskiviikkona.

Siinä Arteta ei ole väärässä. City on pelannut viimeiset 16 ottelua kaikissa kilpailuissa tappioitta. Näistäkin vain kolme ovat olleet tasureita, joten Pep Guardiolan joukko on ehdottomasti hyvässä vireessä. Artetan mukaan taistelutahtoa löytyy kuitenkin myös Gunners pukukopista.

– Mentaliteetilla on suuri merkitys. Usko on olemassa. Kun katson, miten pelaajat harjoittelevat ja miten he ovat reagoineet viime viikkoina, tunnelma pukuhuoneessa ja tapa, jolla he puolustavat toisiaan – me todella haluamme sitä.

– Ja näytämme sen myös keskiviikkona.

City ja Arsenal taistelevat tärkeistä pisteistä keskiviikkona Suomen aikaa kymmeneltä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga