Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Viimeinen niitti Chelsean floppi-kaudelle? – Luottopakki sivussa koko loppukauden

Reece James
AOP

Moni varmasti ajatteli, ettei Chelsean floppi-kausi voisi enää pahentua, mutta huonot uutiset eivät näytä päättyvän.

Chelsean väliaikaisvalmentaja Frank Lampard joutui toteamaan tiistaina, että joukkueen luottopakki Reece James on sivussa loukkaantumisen takia koko loppukauden.

– Reece James ei ole loppukauden ajan käytettävissä, Mason Mount samoin, Lampard kommentoi BBC Sportin mukaan.

James loukkasi reittään Mestarien liigan puolivälierässä. Reiden kuvaus paljasti vamman sen verta pahaksi, että mies joutuu olemaan loppukauden sivussa.

Myös Mount on siis mitä ilmeisimmin loppukauden sivussa. Englantilaishyökkääjä on kärsinyt lantion ja alavatsan seudulla olevasta ongelmasta, joka vaati operaation. Mies saattaa palata pelikuntoon kauden viimeiseen peliin, mutta Lampard pitää sitä “epätodennäköisenä”.

Chelsea on parhaillaan Valioliigassa vasta yhdentenätoista, eikä viimeisistä viidestä ottelusta ole näyttää lainkaan vihreää. Bluesin loppukausi lieneekin lähinnä kosmeettista ponnistelua, sillä toiveet menestyksestä, saatikka pokaaleista, on jo menetetty.

Viimeinenkin toivo kauden pelastuksesta murskaantui viime viikolla, kun Real Madrid pudotti Chelsean Mestarien liigasta tylyllä 0-4 yhteistuloksella.

Katseet Chelseassa onkin varmasti jo suunnattu ensi kauteen, johon se toivoo pääsevänsä uuden valmentajan johdolla. Lampard on kantanut väliaikaisesti valmennusvastuuta, mutta seura metsästää parhaillaan vakituista valmentajaa kovasti. Entisen Bayern-valmentajan Julian Nagelsmannin heitettyä pyyhe kehään, on vahvin valmentaja-ehdokas entinen Tottenham-luotsi Mauricio Pochettino.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga