Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Liverpool tavoittelee Manchester Cityn keskikenttäpelaajaa

Liverpool
AOP

Liverpoolin kerrotaan tavoittelevan pienelle vastuulle Manchester Cityssä jäänyttä Kalvin Phillipsiä. Englannin maajoukkuemiehen kerrotaan olevan avoimin mielin siirron toteutumisen suhteen.

Kalvin Phillips nousi Leedsissä pelatessaan rytinällä Valioliigan arvostetuimpien keskikenttäpelaajien joukkoon. Monipuolinen englantilainen oli yksi Kolmen Leijonan tärkeimmistä pelaajista kaksi vuotta sitten pelatuissa EM-kilpailuissa.

Siiron Manchester Cityyn piti olla askel eteenpäin uralla, mutta asiat eivät ole menneet todellakaan Phillipsin toivomalla tavalla. Peliaika taivaansinisissä on jäänyt erittäin pieneksi ja kuten aiemmin uutisoimme, muun muassa Aston Villa on ollut kiinnostunut hankkimaan hänet riveihinsä.

Viimeisten tietojen mukaan apajille on saapunut myös Liverpool, joka haluaa vahvistaa keskikenttäänsä tulevan siirtoikkunan aikana.

Jürgen Kloppin miehistö on kyntänyt tällä kaudella todella syvällä, jonka myötä kassakoneen uskotan laulavan kesällä. Phillips on yksi niistä pelaajista, joiden nimi on noussut tapetille ja pelaajan itsensä uutisoidaan olevan valmis siirtymään Anfieldille.

Lähteet kertovat, että kaupat on mahdollista toteuttaa noin 35 miljoonan punnan siirtosummaa vastaan. Phillipsin saumat nousta säännölliseen avauskokoonpanoon Etihadilla näyttävät suhteellisen olemattomilta, eikä tähän uskota olevan tulosta muutosta ensi kaudella.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset