Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Pep Guardiola: “Arteta on nostanut Arsenalin uudelle tasolle”

Etihad Stadium
Pixabay

Kuten aiemmin uutisoimme, tänään pelataan suurella todennäköisyydellä Valioliigan mestaruuden ratkaiseva ottelu, kun Manchester City ja Arsenal kohtaavat Etihadilla. Pep Guardiola kertoi mietteitään ennen peliä ja antoi kehuja virkaveljelleen, Mikel Artetalle.

Jalkapalloileva maailma pysähtyy tänään hetkeksi, kun Manchester City ja Arsenal iskevät yhteen Suomen aikaa klo 22:00 pelattavassa ottelussa.

Vastakkain ovat valioliigakauden kaksi selkeästi parasta joukkuetta sekä myös entinen oppipoika ja mestari. Kuten hyvin tiedetään Mikel Arteta ja Pep Guardiola työskentelivät takavuosina yhdessä Etihadilla.

Oman polkunsa luonut Arteta on pystynyt loihtimaan toimivan konseptin Lontoossa. Espanjalainen ei usko mestaruuden ratkeavan vielä tänään ja samoilla linjoilla oli myös Guardiola, joka hehkutti virkaveljensä työtä Tykkimiesten peräsimessä.

– Molemmilla joukkueilla on vielä monta peliä pelaamatta, joten mestaruus ei ole pelkästään tästä ottelusta kiinni. Pelin tuloksella on kuitenkin valtava merkitys, Guardiola tuumi.

– Mielestäni Arteta on nostanut Arsenalin uudelle tasolle. He ovat todella vahvoja pelin jokaisella osa-alueella.

– He matkustivat muutama viikko sitten Anfieldille ja Liverpool, joka on ollut viimeisten vuosien ajan yksi parhaista suunnanmuutospelaamisessa ja kakkospallojen voittamisessa, oli helisemässä. Mikel on uudistanut seuran toimintakulttuurin ja mentaliteetin.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga