Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa tänään huimien panosten ottelu – Tyrmääkö Haaland Arsenalin?

Manchester Cityn pelaajat juhlii maalia.
AOP

Valioliigan kauden yksi suurimmista yllätyksistä on ollut Arsenalin vahva vire ja sarjajohto, joka on kestänyt käytännössä avauskierroksilta asti. Nuorta Arsenalia on epäilty koko kausi ja viime viikkojen otteiden perusteella suunta on ollut alaspäin. Samalla Arsenalia kiivasti jahdannut City on ollut murskaava.

Keskiviikkoillan kruununa pelattavassa Manchester City – Arsenal ottelussa on valtaisat panokset. Viime aikoina kompuroinut Arsenal on valtaisan vuoren edessä, kun City hakee sarjan kärkipaikkaa kotonaan.

Arsenal on pelannut viimeiset kolme ottelua Valioliigassa voitoitta, kun se on joutunut jakamaan pisteet niin Southamptonin, West Hamin kuin Liverpoolin kanssa. Arsenalin edellinen tappio on kuitenkin yli kahden kuukauden takaa, kun City voitti Gunnersin lukemin 1-3 Emirates Stadiumilla helmikuussa.

City tulee otteluun huikeassa iskussa. Joukkue on edellisen kerran hävinnyt kaikki kilpailut mukaan lukien helmikuun alussa.. Voittoputkensa aikana City on ottanut Arsenalin lähes kiinni, edennyt Mestarien Liigassa neljän parhaan joukkoon sekä lunastanut finaalipaikan FA Cupissa. Sarjan kuumin pelaaja Erling Braut Haaland on myös nostanut jälleen tasoaan ja hänellä onkin illan ottelussa mahdollisuus nousta yksinään Valioliigan yhden kauden maaliennätykseen.

Arsenal on viime viikkoina menettänyt sarjajohtoaan suhteessa Cityyn ja illan ottelu onkin klassinen kuuden pisteen peli. Arsenal johtaa sarjaa tällä hetkellä 5 pisteen turvin, mutta Citylla on kaksi ottelua vähemmän pelattuna. Ottelun voittamalla Arsenal karkaisi kahden pisteen etumatkalle, vaikka City voittaisikin rästipelinsä. Cityn voittaessa, siirtyy sarjan voitto Cityn omiin käsiin.

Ottelu pelataan tänään klo 22 Suomen aikaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga