Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Veikkausliiga

Veikkausliigan Lahti kiinnitti nuoren topparilupauksensa – On aito lahtelaisen jalkapallokoulun kasvatti

FC Lahti Veikkausliiga
AOP

Veikkausliigan FC Lahti ja toppari Eemil Laamanen ovat solmineet kahden vuoden pelaajasopimuksen. Sopimuksessa on lisäksi myös optio yhdestä lisävuodesta. Laamanen on 17-vuotias FC Reippaan kasvatti, joka pelasi viime kaudella FC Lahden U17-pojissa.

Veikkausliigan FC Lahden peleissä jo pienenä käynyt puolustaja Eemil Laamanen aloitti jalkapallon FC Kuusysin nappulakoulussa, mutta liittyi pian FC Reippaan junioreihin. Hän kävi läpi FC Lahden akatemiapolun ja pelasi viime vuonna loistavan kauden FC Lahden U17-pojissa.

Talvella Laamanen pelasi edustusmiehistön paidassa kolmessa Liigacup-ottelussa, joista kahdessa hän oli avauskokoonpanossa.

– Viime kaudella kehityin paljon. Treenasin kovaa ja jaksoin pelata täysiä pelejä ja suoriutua tasaisesti. Sain myös paljon onnistumisia. Miesten otteluissa päätöksenteon pitää olla nopeampaa ja pitää aikaisemmin tietää, mitä tekee, kun saa pallon.

– Talven pelit ovat tuntuneet tosi hienoilta. Kaikki on ollut viimeisen päälle hoidettua ja on saanut keskittyä vain jalkapalloon. On tuntunut hyvältä ja olen päässyt hyvin joukkueen mukaan, Laamanen aloittaa.

Miesten pelien makuun päässyt topparilupaus janoaa lisää kovia pelejä. Nuorukaisen unelmana siintää myös liigadebyytti, joka voi tulla nopeasti. Laamanen kuitenkin tiedostaa, että hänen tulee kehittyä pelaajana jokaisena päivänä unelmien saavuttamiseksi.

– On hyvä, että sain sopimuksen, sillä se tuo turvaa ja antaa mahdollisuuden kehittyä laadukkaassa ympäristössä. Haluaisin pelata miesten pelejä ja saada annettua näyttöjä liigassa. Tietysti tavoitteena on myös kehittyä pelaajana. Toivon myös, että lahtelaiset löytävät peleihin ja teemme tästä hienon kauden, Laamanen päättää.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Veikkausliiga