Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Veikkausliigan Ilves hankki nuoren kärkipelaajan: “Äärimmäisen urheilullinen ja työteliäs pelaaja”

Ilves Veikkausliiga
AOP

Veikkausliigassa pelaava Tampereen Ilves on virallistanut australialaisen Sabit James Ngorin pelaajsopimuksen. Tammikuussa vasta 22 vuotta täyttänyt hyökkääjä siirtyy Ilvekseen Australian National Premier Leaguessa pelaavasta Heidelberg Unitedista. Sopimus kattaa kauden 2023 ja sisältää option seuraavasta kaudesta.

Hyökkääjä Sabit James Ngor on edustanut Veikkausliigan Ilvestä jo Liigacup-otteluissa ja yhdessä Suomen Cupin ottelussa. Näissä peleissä hän on tehnyt kaksi maalia.

Tiedotteen mukaan nähdyn perusteella kyseessä äärimmäisen urheilullinen ja työteliäs pelaaja, jolla on hyvät nopeusominaisuudet ja kyky liikkua pitelemättömästi viimeistelytilanteisiin.

Ilves Edustus Oy:n urheilujohtaja Toni Hevonkorpi kertoi uuden hyökkääjän pelaajaprofiilista joukkueen kannalta, sekä avasi hieman miksi Sabitin sopimuksen vahvistamisessa meni ennakoitua pidempi aika.

– Sabit on harjoitellut meidän mukana jo helmikuusta lähtien, ja pelannutkin muun muassa Liigacupissa, mutta siirtoon liittyi erilaisia byrokraattisia ja teknisiä haasteita Australian suunnasta, joten paperihommat saatiin vasta nyt maaliin. Ollaan erittäin tyytyväisiä, että Sabitin sopimus on nyt valmis, Hevonkorpi iloitsee.

Ilves on halunnut tuoda joukkueen vahvuuteen erityisesti hyökkäyspään pelaajan, joka tuo erilaisen profiilin ja kasvattaa joukkuueen maalintekouhkaa.

– Nopea pelaaja, joka tuo ominaisuuksiensa ja taitojensa puolesta meille erilaisen vaihtoehdon hyökkäykseen, tiedotteessa todetaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat