Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Veikkausliigan Lahti hankki laitapuolustajan SJK:sta: “Hän on pelannut hyvän kauden Veikkausliigassa”

Pablo Andrade puolustaja FC Lahti
AOP

Veikkausliigan FC Lahti ja 29-vuotias laitapuolustaja Pablo Andrade ovat solmineet kauden loppuun asti ulottuvan sopimuksen. Andrade siirtyy Lahteen Seinäjoen Jalkapallokerhosta. Hän on syntynyt Brasiliassa, mutta Andradella on myös Espanjan kansalaisuus.

Maineikkaan brasilialaisen Flamengon kasvatti Pablo Andrade siirtyi nuorena Botafogon kautta Eurooppaan ja Espanjaan. Andrade pelasi Espanjan kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla 77 ottelun verran. Viimeisimpänä hän edusti entistä suurseuraa Racing Santanderia. Espanjasta Andrade siirtyi Pohjanmaalle ja Veikkausliigan Seinäjoen Jalkapallokerhoon viime kauden alussa.

Seinäjoella Andrade pelasi hyvän liigakauden. Hän pelasi 17 liigaottelua ja sen lisäksi hän oli kentällä kaikissa neljässä SJK:n europelissä. Talvella hän sai vastuuta myös seinäjokisten Liigacup-otteluissa, mutta nyt mies siirtyy FC Lahteen vahvistamaan lahtelaisten laitapelaamista.

Andrade on työteliäs pelaaja ja hänen syöttövalikoimansa on laaja. Hänen vahvuutensa laitapuolustajana ovat hyökkäyspäässä, mutta Andrade on puolustettaessa myös hyvää liigatasoa. Lahteen hän saapuu innolla.

– Etsin tietoa seurasta ja kaupungista, sillä ne eivät olleet minulle entuudestaan tuttuja. Molemmat vaikuttavat erittäin hyviltä, joten tulen tänne iloisena ja tyynenä. Toivon saavani kannattajilta, tärkeimmiltä partnereilta hyvän vastaanoton. Tulen tänne auttamaan joukkuetta saavuttamaan seuran tavoitteet. Haluan olla osa perhettä ja yhteisöä koko kauden ja auttaa joukkuetta olemaan yhtenäinen.

FC Lahden päävalmentaja Mikko Mannila on tyytyväinen uuteen vahvistukseensa. Mannila pitää hyvänä, että Andrade on jo sopeutunut Suomeen ja osoittanut olevansa kelpo vahvistus liigaan. Päävalmentajan mukaan laitapelaaja tuo uusia vaihtoehtoja lahtelaisten peliin.

– Hän on pelannut hyvän kauden Veikkausliigassa ja osoittanut olevansa hyvä laitakaistan pelaaja tähän liigaan. Me olemme etsineet vahvistusta ja tässä tapauksessa kysyntä ja tarjonta kohtasivat. Hän on sopeutunut jo Suomeen ja tykännyt olla täällä. Andrade tuo meille lisäarvoa ja jotain uutta pelaamiseemme. Hän on hyvä laitakaistan pelaaja liigaan, Mannila luonnehtii.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset