Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut sarjat

Oho! Eläköitynyt supertähti palaamassa tositoimiin Hollywood-tähtien omistaman Wrexhamin paidassa?

Unsplash

Hollywood-tähtien omistama Wrexham tekee mahdollisesti kovia pelaajahankintoja ensi kaudeksi ja julkkisomistajat ovatkin kosiskelleet muun muassa muuan Gareth Balea takaisin pelikentille.

Sensaatioksi noussut Wrexham on herättänyt alasarjan seuraksi valtavasti kiinnostusta kansainvälisessä mediassa siitä lähtien, kun Hollywood-tähdet Ryan Reynolds sekä Rob McElhenney ostivat seuran vuonna 2021.

Joukkue ja fanit juhlivat viime viikonloppuna isosti, kun joukkue varmisti Kansallisen liigan voiton ja suoran nousun Englannin neljänneksi korkeimmalle sarjaportaalle.

Wrexhamin seurajohdosta on vihjattu, että joukkueen tavoitteet ovat kuitenkin vieläkin korkeammalla ja seurassa ollaankin parhaillaan tekemässä pelaajahankintoja, jotta nousu jatkuu. Hollywood-omistajat Reynolds ja McElhenney ovat kosiskelleet myös entistä Walesin supertähteä, Gareth Balea, joukkueeseensa.

Bale lähetti miehille videoterveiset aurinkoiselta golfkentältä ja onnitteli heitä hienosta saavutuksesta Wrexhamin kanssa.

– Hei Gareth Bale, pelataan golfia yhdessä, missä en todellakaan tuhlaa neljää tuntia yrittäessäni suostutella sinut palaamaan eläkkeeltä vielä yhdeksi maagiseksi kaudeksi, McElhenney twiittasi vastaukseksi Balelle.

Bale lähti vitsailuun mukaan ja vihjasi tarjoukseen tarttumisen “riippuvan kentästä”.

– Ajelen Robin selkään ammattilaistason golfkentän, jos annat Wrexhamille yhden kauden, Reynolds kosiskeli vielä.

Bale eläköityi jalkapallosta tammikuussa edustettuaan vielä viimeisen kerran Walesia MM-kisoissa. Miehen ura oli viime vuodet mollivoittoinen, mutta vielä Tottenhamissa pelatessaan, Bale kuului ehdottomasti maailman supertähtiin.

Mikäli twiitti ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat