Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut sarjat

Taattua Superclásicoa: River Platen ja Boca Juniorsin ottelussa puhkesi täysi kaaos – Neljä punaista korttia

River Plate - Boca Juniors
AOP

Etelä-Amerikka pysähtyi hetkeksi myöhään sunnuntaina, kun Argentiinan suurimmat joukkueet River Plate ja Boca Juniors ottivat yhteen. Superclásico tarjosi jälleen kerran draamaa ja tulikuumia tunteita.

Sunnuntaina pelattiin yksi Etelä-Amerikan suurimmista otteluista, kun River Plate ja Boca Juniors kohtasivat Estadio Monumentalilla Buenos Airesissa.

Ensimmäinen puoliaika lähti liikkeelle kotijoukkue River Platen hallinnalla ja Boca Juniors oli pakotettu puolustuskannalle. Täpötäyden stadionin yleisö hurrasi, kun isäntäjoukkue myllytti hyökkäyksiään kohti vieraiden kenttäpäätyä.

Boca Juniors heräsi peliin mukaan toisella nelivitosella, jonka myötä kenttätapahtumat tasoittuivat huomattavasti. Vieraat ottivat pallonhallinan itselleen, mutta River Plate vastasi edelleen vaarallisimmista tilanteista.

Ottelu näytti päättyvän maalittomaan tasapeliin, mutta viimeisillä minuuteilla alkoi tapahtua.

River Platelle tuomittiin rangaistuspotku hieman kyseenalaisesti, kun Boca-puolustaja, Agustin Sandezin, katsottiin syyllistyneen rikkeeseen boksin sisällä. Miguel Borja viimeisteli varmasti vieden joukkueensa johtoon.

Tämän jälkeen vierasjoukkueen pelaajien kasetti hajosi totaalisesti ja kentällä puhkesi täysi kaaos. Molemmat joukkueet ajautuivat taustahenkilöitään myöten käsirysyyn, jonka rauhoittelemiseen tarvittiin poliisia. Bocalle tuomittiin yhteensä kolme punaista korttia ja River Platelle yksi.

Peli sai jatkua hetken päästä, mutta lisämaaleja ei nähty. Kotijoukkueelle lopulta ansaittu voitto sekasortoisten tapahtumien jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Muut sarjat