Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Kyllästyneiltä Everton-faneilta kova vaatimus seuralle – “Ansaitsemme parempaa”

Everton
Pixabay

Evertonin faniryhmä on kehottanut seuran omistaja Farhad Moshiria erottamaan Bill Kenwrightin, sillä fanit eivät enää luota Toffees puheenjohtajaan.

77-vuotias Bill Kenwright on pitkäaikainen Evertonin puheenjohtaja, mutta nyt putoamisviivan alapuolella olevan seuran fanit vaativat muutosta.

– Tilanne ei ole kestävä eikä suurenmoisen seuramme arvoinen, Evertonin fanien neuvoa-antava komitea totesi BBC Sportin mukaan.

– Evertonilaisina emme ansaitse sitä.

Everton-fanit ovat olleet tyytymättömiä tapaan, jolla seuraa on johdettu sekä huolissaan Kenwrightin terveydentilan “vaikutuksesta tämän työskentelyyn”. Puheenjohtajan erottamista vaatinut lausunto annettiin sen jälkeen, kun Kenwright viime viikolla julkaisi julkisen lausunnon seuran faneille, missä mies puolusti johtoryhmää ja sen tapaa johtaa seuraa.

– Seuramme kannalta kriittisenä aikana, jolloin tarvitsimme eniten johtajuutta, ymmärrystä, vastuullisuutta ja sen, että suuri osa kannattajakunnastamme on huolissaan tunnustamista, saimme täysin päinvastaista, Evertonin faniryhmä totesi.

– Huolellisen harkinnan jälkeen esitämme siksi epäluottamuslauseen nykyiselle puheenjohtajalle.

Everton otti tostaina 1-4 takkiin Newcastlelta ja on nyt sarjataulukossa toiseksi viimeisenä, kahden pisteen päästä pudotusviivan paremmasta puolesta. Seuraa uhkaa siis putoaminen Englannin korkeimmalta sarjatasolta 72 vuoden jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga