Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Chelsean jättihankinta ei myönnä katuvansa siirtopäätöstään: “Olen valmis haasteeseen”

Chelsea
Pixabay

Raheem Sterling siirtyi Manchester Citystä Chelseaan valtavin odotuksin, mutta kuluva kausi on mennyt Bluesilta täysin penkin alle jokaisella mittarilla. Sterling kuitenkin vakuuttaa, ettei siirtopäätös ole alkanut kaduttamaan.

Manchester Cityssä lähes kaiken mahdollisen voittanut Raheem Sterling siirtyi hieman yllättäen Chelseaan täksi kaudeksi. Länsi-Lontoon tähtisikermä on pelannut reilusti alle odotusten, jonka seurauksena sekä Thomas Tuchelille ja Graham Potterille näytettiin ovea.

Tilanne ei ole näyttänyt varsinaisesti ruusuisemmalta myöskään Frank Lampardin alaisuudessa, sillä tappiot ovat seuranneet toisiaan. Sterling vakuuttaa silti uskovansa Chelsean uuteen nousuun.

– Joskus eteen tulee vastoinkäymisiä. En ole ollut aikaisemmin urallani tällaisessa tilanteessa, mutta olen valmis haasteeseen.

– Olemme vihaisia ja pettyneitä poistuessamme kentältä. Tilannetta ei ole aina helppo käsitellä, vaikka pyrimme pysymään optimistisina. Kaikki joukkueessamme ovat tottuneet voittamaan, joten on selvää, ettei tämä ole helppoa.

– Suoritustasomme ei ole ollut riittävän korkealla, mukaan lukien omani. En ole pystynyt antamaan parastani.

– Tulin tänne seuran upean historian takia ja uskon meidän pystyvän kääntämään suunnan. En tunne lainkaan katumusta.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga