Valioliiga

Valioliigassa melkoinen maalijuhla – Valmentajalegenda: “Kaikki on omissa käsissämme”

Jalkapallo

Valioliigassa nähtiin lauantaina melkoinen maalijuhla, kun Crystal Palace ja West Ham iskivät yhteen. Loppulukemat kirjattiin lopulta 4-3 kotijoukkue Palacen hyväksi.

Selhurst Parkilla pelattu Crystal Palacen ja West Hamin välinen vääntö sai vauhdikkaan startin, kun Hammersin Tomas Soucek avasi maalihanat yhdeksännellä peliminuutilla.

Jordan Ayew tasoitti vain hetkeä myöhemmin Michael Olisen syötöstä ja Wilfried Zaha vei Eaglesin johtoon. Jeffrey Schlupp vastasi isäntien kolmannesta osumasta ja peli näytti kulkevan isäntien käsikirjoituksen mukaan.

Michail Antonio nostatti kuitenkin West Hamin toiveita ennen puoliaikaa. Toisella jaksolla molemmat joukkueet osuivat vielä kertaalleen Eberechi Ezen ja Nayef Aguerdin toimesta.

Palacelle näin ollen voitto ja tärkeät kolme pistettä, joka oli valmentaja Roy Hodgsonin mieleen.

– Olimme aiemmin vaarassa joutua putoamistaisteluun, mutta olemme pelanneet itsemme parempaan asemaan. Nyt kaikki on omissa käsissämme.

– Pelasimme tässä ottelussa mahtavan ensimmäisen puoliajan. Laatupelaajamme ottivat suurta roolia. Kaikki kunnia West Hamille, koska he pystyivät tulemaan kahden maalin takaa mukaan peliin. Onnistuimme kuitenkin toteuttamaan pelisuunnitelmaamme ja teimme oikeita valintoja.