Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Jürgen Klopp kommentoi tulevaa siirtoikkunaa: Piikki Chelsean suuntaan: “He ovat laittaneet managerinsa lähes mahdottomaan tilanteeseen”

Jürgen Klopp
AOP

Liverpool on kärsinyt tällä kaudella ailahtelevaisuudesta, eivätkä tulokset ole todellakaan olleet harvoja onnistumisia lukuunottama sitä, mitä Anfieldillä odotettiin. Seuran uskotaan tekevän lukuisia hankintoja kesällä, mutta Jürgen Klopp peräänkuuluttaa maltin tärkeyttä.

Ennen kauden alkua Merseysidellä uskottiin, että Liverpool tulee taistelemaan kynsin hampain Valioliigan mestaruudesta. Toisin on kuitenkin käynyt, sillä tällä hetkellä neljän parhaan joukkoon yltäminen vaatisi joko ManU:n tai Newcastlen sulamista viimeisillä kierroksilla.

Liverpool on yleensä toiminut suhteellisen maltillisesti siirtomarkkinoilla, mutta tulevana kesänä ovien uskotaan käyvän. Reds-manageri, Jürgen Klopp, kuitenkin rauhoittelee mediassa liikkuneita huhuja.

– Jalkapallo on hullua. Kaikki olettavat, että Liverpoolin täytyy hankkia kuusi tai seitsemän uutta pelaajaa, koska emme ole pelanneet hyvin.

– En voi olla ajattelematta Chelseaa, sillä heilläkään ei mene kovin vahvasti, vaikka he ovat mielestäni huippuseura. Toisaalta on kuitenkin tärkeää nähdä, ettei menestystä saavuteta vain hankkimalla kalliita pelaajia.

– Joukkueen rakentaminen on paljon monimutkaisempaa, joka on jäänyt nähtävästi heiltä huomaamatta. He ovat laittaneet managerinsa lähes mahdottomaan tilanteeseen. Me emme aio toimia samalla tavalla.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset