Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

ManU-tähti pelaa edelleen kipujen kanssa: “Olen onnellinen, etten joudu seuraamaan otteluja sivusta”

Bruno Fernandes
AOP

Kuten Futisfani.com aiemmin uutisoi, Manchester United kaatoi Aston Villan sunnuntaina. Ottelun ainokaisesta vastannut Bruno Fernandes myönsi pelin jälkeen, ettei hänen FA Cupin välierässä saamansa vamma ole vieläkään täysin parantunut.

Manchester Unitedin nutussa tuttuun tapaan täydet minuutit huhkinut Bruno Fernandes oli yksi Red Devilsin suurimmista onnistujista sunnuntaina. Portugalilaistähti vastasi ainoasta maalista, kun United kellisti Aston Villan kotonaan.

Fernandes oli tärkeässä roolissa myös taannoisessa FA Cupin välierässä Brightonia vastaan, jossa United varmisti paikkansa kilpailun finaalissa. Mies loukkaantui kyseisessä kamppailussa ja myönsi Villa-pelin jälkeen, ettei vamma ole täysin parantunut.

– Olen onnellinen, etten joudu loukkaantumisten vuoksi seuraamaan otteluja sivusta. On kuitenkin totta, että sain kolhun FA Cupin välierässä, josta aiheutuu edelleen kipua. Pystyn silti pelaamaan ja auttamaan joukkuettani aina, kun manageri tarvitsee minua.

– Mielestäni on erittäin tärkeää tehdä kaikkensa joukkueen eteen ja pyrin olemaan aina parhaimmillani ollessani kentällä.

Fernandes on ollut tälläkin kaudella yksi Unitedin tärkeimmistä pelaajista, joten hänen toipumisensa on ensiarvoisen tärkeää punanutuille. Ruuhkaviikkojen aikana lepoaika saattaa kuitenkin jäädä vähiin.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga