Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Mitä tekee José Mourinho? – AS Roma nuoren brassitähden kintereillä

Marcos Leonardo
AOP

José Mourinhon valmentama AS Roma pyrkii vahvistamaan hyökkäystään tulevan siirtoikkunan aikana. Esiin on noussut liuta kiinnostavia nimiä, joista viimeisimpänä Brasilian liigan Santosia edustava Marcos Leonardo. Neuvotteluja hankaloittaa nuorukaisen 100 miljoonan euron ulosostopykälä.

Napoli on marssimassa ylivoimaiseen Italian mestaruuteen, mutta kärjen takana tekee tiukkaa. Serie A:n neljästä Mestarien liiga-paikasta käydään kenties mielenkiintoisin taistelu vuosikausiin, kun peräti kuusi seuraa on kuuden pisteen sisällä toisistaan.

Yksi näistä on José Mourinhon manageroima AS Roma, joka tasapisteissä neljättä sijaa pitävän Inter Milanin kanssa.

Giallorossin kautta voidaan pitää toistaiseksi suhteellisen onnistuneena, mutta seuraavien viikkojen tärkeys luonnollisesti korostuu. Ikuisessa kaupungissa riittää jännitettävää vielä loppukaudelle, mutta myös seuraavaan sesonkiin valmistautuminen on täydessä käynnissä.

Ovien uskotaan käyvän Stadio Olimpicolla, ja jäljellä olevat kierrokset määrittävät todennäköisesti Mourinhon kohtalon.

Pelaajarintamalla tarve uusille hankinnoille on kova. Yksi hiljattain esiin nousseista nimistä on Brasilian liigan Santosissa pelaava Marcos Leonardo. 20-vuotias superlupaus on tehnyt kovaa jälkeä Santosin paidassa ja hänen nousuaan A-maajoukkuerinkiin pidetään vain ajan kysymyksenä. Nuorukaisen sopimukseen on kirjattu 100 miljoonan ulosostopykälä, joka todennäköisesti vaikeuttaa neuvotteluja-

Lähde: The Cult Of Calcio

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A