Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Lähde: ManU ja Newcastle kilpailevat Englannin maajoukkuemiehestä

James Maddison
AOP

Valioliigan häntäpäähän juuttuneen Leicesterin tähtipelaaja, James Maddison, on todennäköisesti päätymässä kauppatavaraksi kesällä. Ainakin Manchester United ja Newcastle ovat taitavan englantilaisen kintereillä.

Leicester Cityn kirkkain tähti, James Maddison, on todennäköisesti nostamassa kytkintä. Englannin maajoukkuerinkiin noussut keskikenttäpelaaja on tehnyt voitavansa Kettujen ryhmityksessä, muttei ole pystynyt yksin nostamaan joukkuettaan putoamistaistelusta.

Maddisonin ympärillä on liikkunut siirtohuhuja jo pidemmän aikaa ja maiseman uskotaan vaihtuvan tulevana kesänä. Riippumatta siitä säilyttääkö Leicester sarjapaikkansa.

Jos mies päästetään lähtemään tullaan hänestä lähteiden mukaan pyytämään vähintään 45 miljoonan punnan siirtokorvausta.

Leicesterin valmennusvastuun hiljattain perinyt Dean Smith ylisti perjantaina Maddisonin ominaisuuksia ja vertasi tätä Manchester Cityn Jack Grealishiin.

– Mielestäni he ovat kaksi erityyppistä pelaajaa, joita kuitenkin yhdistää se, että kumpikin tietää oman potentiaalinsa ja tekee kaikkensa tullakseen parhaaksi. Pelaajat, joilla on tälläinen persoona työntävät myös valmentajia eteenpäin. James on tästä hyvä esimerkki.

– Haluan auttaa häntä kehittymään entisestään. Hän antaa kaiken itsestään harjoituksissa ja on esiintynyt edukseen otteluissamme. Hän ei anna keskittymisensä herpaantua.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset