Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Mikel Arteta ei ole heittänyt pyyhettä kehään: “Voimme edelleen voittaa Valioliigan”

Mikel Arteta
AOP

Arsenalin mestaruushaaveet saivat kovan kolauksen Manchester Citylle kärsityn 4-1 tappion jälkeen. Tykkimiesten käskyttäjä, Mikel Arteta, kuitenkin uskoo, että kaikki on vielä mahdollista.

Valioliigan mestaruustaistossa tapahtui käänne, kun Pep Guardiolan luotsaama Manchester City kampesi itsensä Arsenalin edelle.

Todella pitkään piikkipaikkaa hallussaan pitänyt Arsenal on osoittanut väsymisen merkkejä, eikä täyttä pistepottia ole irronnut neljään viimeiseen otteluun.

City näyttää heränneen taisteluun kauden tärkeimmillä hetkillä, mutta Gunners-valmentaja, Mikel Arteta, ei ole vielä heittänyt pyyhettä kehään.

– Voimme edelleen voittaa Valioliigan, sillä meillä on viisi peliä pelaamatta ja paljon saattaa vielä tapahtua. Tämä ei ole ohi, vaikkei asiat ole enää omissa käsissämme. Voimme vain keskittyä voittamaan jäljellä olevat ottelumme ja loppu riippuu Citystä.

– Minun ei ole tarvinnut nostattaa joukkueen mielialaa. Pelaajilla riittää nälkää loppukaudelle. Meidän täytyy oppia siitä, mitä viime viikolla tapahtui (City-tappio), jonka jälkeen unohtaa se.

– Keskitymme vain ja ainoastaan seuraavaan otteluumme.

Yksi asia on tässä vaiheessa varmaa. Emiratesilla nimittäin pelataan ensi kaudella Mestarien liigaan ensimmäistä kertaa kauden 2016-2017 jälkeen.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga