Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa tärkeä paikalliskamppailu – Pystyykö Arsenal pysymään mukana mestaruuskamppailussa?

Arsenal
Pixabay

Valioliigan mestaruudesta taisteleva Arsenal isännöi Lontoon paikalliskamppailussa Chelseaa.

Panokset otteluun ovat molemmilla joukkueilla selvät: Arsenal taistelee kynsin hampain Valioliiga-mestaruudesta ja Chelsea puolestaan pyrkii pelastamaan sen mitä sen kaudesta pelastettavissa vielä on.

Arsenal lähtee illan otteluun ennakkosuosikkina, vaikka silläkään eivät viime viikot ole olleet erityisen helppoja. Se ei ole onnistunut voittamaan liigassa viimeiseen neljään otteluun ja menetti kärkipaikkansa Manchester Citylle.

Arsenal-manageri Mikel Arteta ei ole vielä kuitenkaan valmis heittämään pyyhettä kehään, vaan uskoo, että tykkimiehillä on vielä täydet mahdollisuudet mestaruuteen.

– Viisi peliä jäljellä. Kun katson sitä, niin tämä ei ole ohi. Haluan vain maksimoida tämän hetken joka meillä on nyt. Voitto Chelseaa vastaan. Se meidän on tehtävä, Arteta kommentoi pelin alla.

Chelsea puolestaan ei ole pystynyt voittamaan Valioliigassa viimeiseen kuuteen otteluun. Sinisten kausi on ollut kauniistikin sanottuna kova pettymys. Joukkue on kaukana siitä, missä se tässä vaiheessa kautta haluaisi olla.

Chelsea ei ole voittanut otteluakaan sen jälkeen kun Frank Lampard otti väliaikaisen valmennusvastuun. Lampardin joukko ei varsinaisesti ole maali-ilakoinut viime aikoina ja siniset onnistuivatkin maalinteossa huhtikuun aikana ainoastaan kertaalleen.

Chelsean on siis saatava erityisesti hyökkäyspäänsä Emirates-vierailuun kuntoon, mikäli se mielii napata pisteitä. Tykkimiehet ovat olleet kotonaan tällä kaudella nimittäin todella tehokkaita.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga