Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Valioliigassa hurjien panosten ottelu: Kumpi vie kahden alavireisen joukkueen kohtaamisen?

Leicester City
AOP

Valioliigassa nähdään tänään tyvipään taistelu, kun Leicester ja Everton iskevät yhteen King Power Stadiumilla. Kahden alavireisen joukkueen kohtaamisessa on hurjat panokset, eikä kummallakaan ole varaa hävitä tätä peliä.

Valioliigan seitsemänneksitoista valahtanut Leicester saa tänään vastaansa pykälää alempaa majailevan Evertonin. Vaikeaa kautta pelaava Leicester päätyi erottamaan pitkäaikaisen valmentajansa Brendan Rodgersin.

Uuden päävalmentajan kartoitus on täydessä käynnissä Dean Smithin ollessa vetovastuussa sesongin loppuun asti kestävällä sopimuksella.

Ketut saalistivat edellisestä ottelustaan tärkeän tasapelipisteen Leedsiä vastaan ja sitä aikaisemmalla kierroksella irtosi voitto Wolverhamptonista. Edellistä kahta peliä edelsi kuitenkin pitkä suvantovaihe, jonka aikana pistepussiin ei tullut täytettä.

Putoamisviivan paremmalla puolella oleva Nottingham Forest on vain yhden pinnan päässä, joten Ketuilla on tänään lähes pakkovoiton paikka.

Evertonin tilanne on lähes identtinen, sillä täydellä pistepotilla Forest ja Leicester jäisivät taakse. Toffees on pelannut seitsemän ottelua voitoitta, mutta tänään kolmen pisteen merkitys on valtava. Everton päätyi niin ikään valmentajapotkuihin aiemmin tällä kaudella, mutta suunta ei ole muuttunut Sean Dychen alaisuudessa toivotulla tavalla.

Näiden kahden joukkueen välillä on nähty viime vuosina erittäin tasaisia kamppailuja. Vaakakuppi kallistuu hieman kotijoukkueen puolelle, mutta hurjien panosten ottelussa kaikki on mahdollista.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga