Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

PSG ja Barcelona valmiita taistelemaan Manchester Cityn keskikentän taiturista

Bernardo Silva lähtökuopissa Manchester Citysta
AOP

Manchester Cityn tähtipelaaja Bernardo Silva on huhujen mukaan halukas siirtymään toisaalle tulevana kesänä.

Bernardo Silva oli halukas lähtemään jo viime kesänä, mutta tuolloin City pysyi lujana. Mikäli mies on päätöksensä tehnyt ja haluaa vielä tulevana kesänä siirron, ei City huhujen mukaan siirtoa estä. Seura on kuitenkin asettanut miehelle melkoisen hintalapun, josta se ei ole valmis luopumaan.

Toistaiseksi portugalilaisen perässä on huhuttu olevan kiivaimmin PSG sekä Barcelona.

Barcelona ilmaisi kiinnostuksensa jo tammikuun siirtoikkunan aikaan, mutta City halusi pitää portugalilaisesta kiinni vähintään kauden loppuun.

Silva on ehdottomasti yksi taivaansinisten avainpelaajista ja joukkueelle arvokas. Pep Guardiola on kuitenkin tehnyt selväksi aiemminkin, ettei seurassa pidettäisi väkisin pelaajaa, joka haluaa lähteä.

Myös PSG:n on kerrottu olevan miehestä kiinnostunut, mutta huhujen mukaan Silvalla itsellään katse on tiukasti Barcelonassa. Barcelonan on kerrottu silmäilevän myös toista Cityn keskikentän tähteä, Ilkay Gundogania, jonka sopimus taivaansinisten kanssa päättyy tämän kauden loppuun.

Barcelonan tulevan kesän tärkeimäpänä siirtokohteena lienee kuitenkin Lionel Messi, jonka paluuta katalonialaisseuraan odotetaan ympäri maailman. Oli Barcelonalla sitten toiveena saada Messi, Silva tai molemmat, on seuran tehtävä myös myyntejä, jotta varat pelaajahankintoihin saadaan kasaan. Silvan hintalapuksi on arvioitu huhujen mukaan noin 75 miljoonaa euroa, joten ihan halvalla keskikentän taituri ei irtoa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Siirtouutiset