Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Valioliiga

Englannin jalkapalloliitto puuttui peliin Jürgen Kloppin kommentteihin liittyen: “Epäasiallista käytöstä”

FA nosti syytteen Jurgen Kloppin asiattomista kommenteista
AOP

Liverpool-manageri Jürgen Klopp on saanut Englannin jalkapalloliitolta syytteen erotuomari Paul Tierneya koskevista kommenteistaan.

Liverpool voitti täpärästi viime hetken osumalla Tottenhamin viikonloppuna. Vaikka Jürgen Kloppin miehistö onnistuikin nappaamaan kolme pistettä, ei saksalaisvalmentaja ollut lainkaan tyytyväinen ottelun erotuomari Paul Tierneyn vihellyksiin.

Tunteikkaana valmentajana tunnettu Klopp kommentoi sunnuntain jännitysnäytelmän jälkeen Tierneyn tuomarointia kriittiseen sävyyn ja sanoi muun muassa kokevansa, että englantilaistuomarilla on “jotain hänen joukkuettaan vastaan”.

Englannin jalkapalloliitto FA on nyt antanut Kloppille syytteen sopimattomasta käytöksestä.

– Managerin, ottelun jälkeisissä mediahaastatteluissa, ottelun erotuomaria koskevat kommentit ovat epäasiallista käytöstä, koska ne viittaavat puolueellisuuteen ja/tai kyseenalaistavat erotuomarin rehellisyyden ja/tai ovat henkilökohtaisia/loukkaavia ja/tai tuovat pelille huonoa mainetta, FA kirjoitti BBC Sportin mukaan.

Klopp pahoitteli kommenttejaan jälkeenpäin, mutta vahinko oli jo tehty.

– Koko tilannetta ei olisi pitänyt tapahtua lainkaan. Se johtui tunteesta ja vihasta siinä hetkessä. Siksi juhlin niin kuin juhlin, Klopp kommentoi tiistaina.

– Voitimme pelin 4-3 upealla tavalla ja ainoat otsikot loin minä – kadun sitä todella.

Klopp oli raivoissaan siitä, että Spurs sai ottelun lopussa vapaapotkun, joka johti heidän tasoitusmaaliinsa. Liverpoolin dramaattisen voittomaalin jälkeen Klopp juoksi huutamaan neljännelle erotuomarille ja loukkasi samalla jalkansa.

Sunnuntain välikohtaus ei ole ensimmäinen kerta, kun Kloppilla on keittänyt yli. Erityisesti Tierneyn kanssa saksalaismanagerilla on historiaa.

– Tiedän, että hän [Tierney] ei tee sitä tarkoituksella, mutta meillä on historia, et voi kieltää sitä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga