Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Valioliigan valmentajaruletti jatkuu – Nyt saappaasta sai pudotustaistelussa rimpuilevan joukkueen pomo

Leeds United on erottanut päävalmentajansa
Pexels

Leeds United kertoi keskiviikkona, että se erottanut managerinsa Javi Gracian ja nimittänyt uudeksi valmentajakseen Sam Allardycen. Seura toivoo, että entinen Englannin maajoukkuepomo Allardyce pystyy pelastamaan seuran putoamiselta.

​​- Kiitämme Javia ja hänen tiimiään heidän ponnisteluistaan vaikeissa olosuhteissa. Kauden jäljellä olevat neljä ottelua valvoo kokenut päävalmentaja Sam Allardyce, seura kirjoitti tiedotteessaan.

Gracia ei kerennyt Leedsillä kovin mukavasti asettua, sillä espanjalaismanageri ehti olla vastuussa vain 10 viikkoa.

– Olin yllättynyt. En olisi ikinä uskonut, että näin kävisi tässä vaiheessa kautta. Luulin, ettei työpaikkoja olisi, Allardyce kommentoi BBC Sportin mukaan.

Helppoon paikkaan Allardyce ei hyppää. Leeds on parhaillaan sarjataulukossa sijalla 17. Vain nippa nappa pudotusviivan yläpuolella. Parhaillaan ainoastaan maaliero pitää Leedsin Nottingham Forestin yläpuolella kun sillä on enää neljä ottelua jäljellä.

– Olisin tarvinnut enemmän aikaa, mutta meillä on neljä peliä ja toivottavasti voin pitää tämän upean seuran Valioliigassa, Allardyce kommentoi.

Englantilaismanagerin ensimmäinen ottelu vastuussa ei myöskään ole millään mittapuulla helppo. Leeds matkaa nimittäin tulevana lauantaina hurjassa vireessä olevan Manchester Cityn vieraaksi.

Allardyce on valmentanut 29 vuotta kestäneellä valmentajaurallaan yli 500 ottelua Valioliigassa. Erityisesti miehen kokemus pudotusuhan alla pelaamisesta oli varmasti yksi tekijä, jonka vuoksi seura miehen halusi. Englantilaismanageri on ennenkin ohjannut joukkueita pudotustaistelusta turvaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga