Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Serie A

Jose Mourinho turvautui erikoiseen keinoon erotuomarin kanssa: “Nauhoitin koko homman”

Jose Mourinho piti mikrofonia erotuomarin takia
AOP

AS Roman manageri Jose Mourinho joutui turvautumaan erikoiseen keinoon “suojellakseen itseään” joukkueensa keskiviikkoisessa ottelussa Monzaa vastaan.

Jose Mourinho kertoi pitäneensä mikrofonia tallentaakseen Roman ottelun aikana käydyt keskustelut.

Portugalilaisvalmentaja kritisoi ottelun erotuomari Daniele Chiffiä, sillä tämä ajoi 96. minuutilla Roman Mehmet Zeki Celikin toisella varoituksella ulos. Tämä ei ole ensimmäinen kerta Mourinhon uralla, kun valmentajalla on ollut kriittistä sanottavaa erotuomareista. Pelkästään tällä kaudella mies on saanut kolme punaista korttia riideltyään toimitsijoiden kanssa, mukaan lukien yhden Chiffiltä viime syyskuussa.

– Menin peliin mikrofonin kanssa. Nauhoitin kaiken, Mourinho sanoi.

– Siitä hetkestä, kun lähdin pukuhuoneesta, siihen hetkeen, kun palasin – suojelin itseäni.

– Hän [Cheffi] on pahin. Teknisesti hän on kamala. Ei yhtään empatiaa. Ei yhtään kommunikaatiota. Ei minkäänlaista tietoisuutta, Mourinho tylytti.

Tunteikkaana valmentajana tunnettu Mourinho ei säästellyt sanojaan vaan teki mielipiteensä Cheffistä selväksi.

– Uskokaa minua, olen ollut tekemisissä monien huonojen tuomareiden kanssa, Yleensä kun puhun tuomareista, se johtuu siitä, että he vaikuttavat suoraan peliin.

– Hän on kauhea, hän ei luo inhimillistä yhteyttä kenenkään kanssa, hänellä ei ole empatiaa, hän antaa punaisen kortin pelaajalle, joka liukastuu, koska hän on uupunut 96. minuutilla.

– Valitettavasti tämäkin on merkki Roman heikkoudesta seurana, koska meillä ei ole muiden seurojen tavoin voimaa sanoa, että emme halua tätä tuomaria.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Serie A