Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Serie A

Juventukselle täysi pistepotti Serie A:n huippuottelussa – Atalanta antoi hurjan vastuksen

Juventus kaatoi Atalantan.
AOP

Atalanta ja Juventus mittelivät voimiaan Serie A:n sunnuntain ensimmäisessä pelissä. Kolmen ottelun voittoputkessa peliin lähtenyt bergamolaisjoukkue laittoi Juven erittäin ahtaalle.

Atalanta aloitti pirteästi pelin ensimmäisen puoliajan aiheuttaen Juventukselle jatkuvasti ongelmia. Isäntäjoukkue kontrolloi keskikenttää, eikä vierasjoukkue pystynyt rakentelemaan juurikaan kontrolloituja hyökkäyksiä. Atalantalla oli muutama kelvollinen tekopaikka, mutta avausjakso päättyi maalittomana.

Massimiliano Allegri sai heräteltyä joukkuettaan puoliajalla, sillä Juve pääsi peliin paremmin kiinni toisella nelivitosella. Atalanta oli edelleen hallitsevampi osapuoli, mutta vieraat pystyivät haavoittamaan bergamolaisten puolustusta terävillä vastahyökkäyksillä.

Pelin avausmaali nähtiin hieman ennen tunnin täyttymistä, kun Samuel Iling vei Juventuksen johtoon lähietäisyydeltä.

Atalanta painoi tämän jälkeen entisestään kaasua ja paine kasvoi Bianconerin rangaistusalueella. Teun Koopmeiers tälläsi vaarallisesti boksin tuntumasta, mutta Wojciech Sceznyn uskomaton reaktiotorjunta piti lukemat ennallaan. Myös Duvan Zapatalla oli hyvä tilaisuus, mutta hänen vetonsa jäi piippuun.

Davide Zappacosta laukoi varsinaisen peliajan lopulla vihaisesti. Tällä kertaa tolppa pelasti vierasjoukkueen takaiskulta.

Juven paras tilaisuus siunaantui vaihdosta sisään tulleelle Dusan Vlahovicille, mutta hänen vetonsa suuntautui päin vastaan tullutta Marco Sportielloa. Hetkeä myöhemmin Vlahovic kuittasi aiemman virheensä ja niittasi tyyylikkäästi pelin toisen maalin.

Ottelu päättyi näihin lukemiin, joten Juventukselle tärkeä voitto ankaran taistelun jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Serie A