Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Vaihtaako sivuraiteilla oleva Manchester Cityn keskikenttäpelaaja maisemaa? – “Tällä hetkellä tilanne on se…”

Kalvin Phillips
AOP

Manchester Cityn Kalvin Phillips on useiden lähteiden mukaan vaihtamassa maisemaa tulevan kesän aikana. Pep Guardiola ottaa kantaa pelaajansa tilanteeseen.

Englannin maajoukkuepelaaja, Kalvin Phillips, on jäänyt Etihadilla lähes täysin vaihtopelaajan rooliin.

Keskikentän pohjalla viihtyvä Phillips on pudonnut joukkueen nokkimisjärjestyksessä hyvävireisen Rodrin taakse, eikä tilanteeseen ole luultavasti tulossa muutosta lähitulevaisuudessa.

Citizensin manageri, Pep Guardiola, ottaa kantaa pelaajansa tilanteeseen.

– En ole pettynyt Kalvinin edesottamuksiin, sillä silloin kun et saa paljon peliaikaa, on todella vaikeaa saada rytmistä kiinni. John (Stones) on ollut täällä seitsemän vuotta ja Rodri neljä. Minun ei tarvitse kertoa heille mitään pieniä yksityiskohtia lukuunottamatta.

– Kalvinin kohdalla tilanne voisi olla samanlainen, jos hän olisi saanut enemmän peliminuutteja. Rodri on kuitenkin ollut erinomaisessa kunnossa. Keskikentän (keskustan) rooli on todella tärkeä, jonka vuoksi kierrättäminen on vaikeaa.

– Tällä hetkellä tilanne on se, ettemme voi menettää enää ollenkaan pisteitä. Kalvin tekee parhaansa harjoituksissa, mutta Rodri on sisäistänyt pelipaikan vaatimukset täydellisesti. Hän tekee kentällä jatkuvasti oikeita asioita.

Lähde: The Telegraph

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset