Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Vaihtokauppa vireillä! – Portugalilaistähti Camp Noulle, Barca-hyökkääjä Valioliigaan?

Ansu Fati
AOP

FC Barcelonaa edustavan Ansu Fatin jatkokuviot ovat edelleen täysin auki. Lahjakas nuorukainen on lähteiden mukaan tyytymätön rooliinsa Kataloniassa ja harkitsee muita vaihtoehtoja. Kiinnostusta on osoitettu varsinkin Britteinsaarilta.

Kuten aiemmin uutisoimme, Ansu Fatin tilanne on kaikkea muuta kuin selkeä. Pitkän sopimuksen FC Barcelonan kanssa aiemmin tehnyt espanjalainen on jäänyt vähille minuuteille, jonka myötä huhumylläkkä hänen ympärillään on valtava.

Hyökkääjää on linkitetty aiemmin muun muassa Arsenalin paitaan, mutta viimeiset raportit kertovat, että myös Wolverhampton Wanderers on liittynyt leikkiin mukaan.

Wolvesin valmentaja Julen Lopeteguin tiedetään arvostavan Fatin pelillisiä ominaisuuksia suuresti ja näkevän tämän oivana vahvistuksena ryhmäänsä.

Joukkueiden välista mahdollista vaihtokauppaa on niin ikään spekuloitu mediassa. Barca on ollut pitkään Wolves-tähti Ruben Nevesin kintereillä ja englantilaisseura olisi valmis päästämään hänet lähtemään saadakseen Fatin riveihinsä.

Wolvesin kerrotaan valmistelevan tarjousta, jossa Fatista maksettaisiin 30 miljoonan euron siirtokorvaus, jonka lisäksi Neves suuntaisi Kataloniaan. Barca on raporttien mukaan näyttämässä vihreää valoa brittiseuran ehdotukselle.

Fati on ilmaissut aiemmin haluavansa jatkaa uraansa Camp Noulla, joten diili on kaikkea muuta kuin valmis.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga