Serie A

Juhlat jatkuu! – Napolille komea voitto: Supertähti jälleen ratkaisijana

Napolin juhlat saivat jatkoa.

Italian mestaruuden hiljattain varmistanut Napoli jatkoi voittojen tiellä kaatamalla Fiorentinan 1-0. Kaupungin juhlat tulevat nähdyn perusteella jatkumaan usean viikon ajan.

Napoli ja Fiorentina kohtasivat sunnuntaina Serie A:n huippukamppailussa. Edellisellä kierroksella mestaruuden varmistanut Partonopei lähti otteluun hyvällä jalalla ja pystyi rakentelemaan lupaavia aihioita.

Pikkuhiljaa hallinta kuitenkin siirtyi Fiorentinalle, mutta pelin avausjaksolla ei nähy maaleja.

Heti toisen puoliajan alussa Napolille tuomittiin rangaistuspotku, jota asettui ampumaan Victor Osimhen. Fiorentinan veräjänvartija, Pietro Terraciano, aavisti kuitenkin oikein ja pysäytti nigerialaisen yrityksen.

Viola sai tästä lisää uskoa ja loi lukuisia hyviä maalintekotilanteita. Ruuti oli kuitenkin märkää ja Napolin maalivahti, Pierluigi Gollini, esitti muutaman huippupelastuksen.

Osimhen pääsi yrittämään pilkulta reilun 70. minuutin kohdalla. Tällä kertaa maalitykki onnistui ja vei joukkueensa johtoon. Lukemat säilyivät ennallaan pelin loppuun saakka, joten Napolin kannattajat saivat lisää ilonaiheita mestaruuden lisäksi.

Stadionin sisällä ja sen ulkopuolella juhlat olivatkin täydessä käynnissä jo ennen pelin alkamista. Koko Napolin kaupunki on tällä hetkellä poikkeustilassa ja nähdyn perusteella mestaruushuuma tulee jatkumaan pitkään.