Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Serie A

Juventuksen voitossa ruma sivumaku: Tähtipelaaja rasismin kohteena: “Valitettavasti nuo hetket…”

Massimiliano Allegri
AOP

Kuten aiemmin uutisoimme, Juventus kaatoi sunnuntaina Atalantan vieraskentällä. Vaihdosta kentälle tullut Dusan Vlahovic joutui rasistisen huutelun kohteeksi. Bianconerin manageri Massimiliano Allegri kommentoi peliä ja otti kantaa kotijoukkueen kannattajien käytökseen.

Uuteen kevääseen herännyt Juventus otti tärkeän voiton Serie A:ssa, kun Atalanta kaatui lukemin 2-0. Pelin aikana tunnelma oli ajoittain erittäin kuumaverinen, eikä yhteenotoilta vältytty.

Vanhan Rouvan manageri, Massimiliano Allegri, oli pääosin tyytyväinen joukkueensa esitykseen. Italialainen otti kantaa myös Dusan Vlahoviciin kohdistuneeseen rasistiseen huuteluun.

– Valitettavasti nuo hetket (Vlahovicin kohtaama rasismi) ovat rumia, ja niitä vastaan on taisteltava, mutta myös ilman, että niille annetaan liikaa painoarvoa.

– Pojat tekivät tänään todella kovasti töitä, voitimme vaikean ottelun vahvaa Atalantaa vastaan. Tämä oli ensimmäinen vierasvoittomme sitten maaliskuun.

Allegrilta kysyttiin myös mielipidettä Vlahovicin saamaan keltaiseen korttiin maalinsa jälkeen.

– Minä en voi ottaa kantaa siihen, mutta on ihmisiä, jotka vastaavat näistä asioista. Voin vain sanoa, että Dusan tuli kentälle, ja pärjäsi hyvin, mutta näiden rasististen huutojen on loputtava.

– Meidän pelaajien ja valmentajien on myös yritettävä olla välittämättä niistä. Ymmärrän, ettei se ole helppoa, mutta meidän on pakko.

Lähde: Black & White & Read All Over

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Serie A