Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Bundesliiga

Bundesliigan tähtipelaaja nostamassa kytkintä? – Barcelona, Bayern ja Real Madrid mahdollisia ottajia

Dani Olmo
AOP

Red Bull Leipzigin keskikenttäpelaaja, Dani Olmo, lähestyy sopimuksensa viimeistä kautta. Espanjalaisen jatko muissa maisemissa näyttää tällä hetkellä kaikkein todennäköisimmältä vaihtoehdolta.

RB Leipzigin keskikentän moottori, Dani Olmo, saattaa liikahtaa kesän aikana. Taitava espanjalainen on hiljattain kantautuneiden tietojen mukaan halukas jättämään Bundesliigan taakseen.

Olmon nykyinen sopimus päättyy ensi vuoden kesällä, mutta hänen kerrotaan hylänneen Leipzigin tarjoaman jatkosopimuksen. Espanyolin ja Barcelonan junioriakatemioista ponnistanut Olmo on ollut jo pidempään siirtohuhujen keskiössä.

Barcan on raportoitu olevan hanakasti miehen kintereillä, jonka lisäksi myös Bayen München ja Real Madrid ovat osoittaneet kiinnostusta miestä kohtaan. Olmon on raportoitu olevan kiinnostunut siirtymään Madridiin hänen Barcelona-taustastaan huolimatta.

Leipzig pyrkii toistaiseksi pitämään Olmosta kiinni ja hänelle ollaan valmistelemassa uutta jatkotarjousta. Mahdollisten kauppojen uskotaan kuitenkin syntyvän noin 30 miljoonan euron siirtokorvausta vastaan, mikäli espanjalainen päättää nostaa kytkintä.

Olmo nähdään yleensä hyökkäävän keskikenttäpelaajan roolissa, mutta hän kykenee pelaamaan myös molemmilla laidoilla. Miehen monipuolisuudesta huolimatta varsinkin Madridissa avauskokoonpanoon nouseminen olisi todennäköisesti kovan työn ja tuskan takana.

Lähde: UOL

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Bundesliiga