Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Barcan supertähti sittenkin vaihtamassa maisemaa? – Kutsuuko Valioliiga?

Frenkie de Jong
AOP

FC Barcelonan Frenkie De Jong on ollut pitkään Manchester Unitedin hankintalistalla. Nyt myös Manchester Cityn kerrotaan saapuneen apajille.

Pian aukeavan siirtoikkunan alla riittää jälleen yllin kyllin spekulaatioita. Viime vuonna yksi median suosituimmista aiheista oli Frenkie De Jongin siirtosaaga.

FC Barcelonan kerrottiin painostaneen hollantilaista lähtemään saadakseen tilaa budjettiinsa. Manchester United tavoitteli Hollannin maajoukkuemiestä lähes epätoivon vimmalla, mutta valmista ei tullut.

De Jong itse tyynnytteli siirtohuhuja ja kertoi väliensä seurajohdon kanssa olevan kunnossa. Pelaaja paljasti myös medialle haluavansa ensisijaisesti jatkaa uraansa Camp Noulla.

Puheet miehen lähdöstä ovat kuitenkin jälleen ottaneet tuulta purjeisiin ja tällä kertaa häntä ollaan viemässä Manchesterin toiselle puolelle. Siirron toteutumisesta ei kuitenkaan ole minkäänlaisia takeita.

Sergio Busquetsin lähdön jälkeen mitat täyttäviä keskikenttäpelaajia ei löydy Camp Noulta jonoksi asti.

On kuitenkin täysin mahdollista, että jotain saattaa tapahtua, sillä Cityn luottopelaajiin kuuluva Bernardo Silva on ollut niin ikään pitkään siirtohuhujen kohteena. Jos portugalilainen vaihtaa maisemaa, on taivaansinisten reagoitava.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset