Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Tässäkö Liverpoolin uusi siirtokohde? – “Muistuttaa ominaisuuksiltaan Dennis Bergkampia”

Liverpool
Pixabay

Kuten aiemmin uutisoimme, Ivan Toneyn sopimustilanne on yksi brittimedian suosituimmista puheenaiheista. Newcastle Unitedin tiedetään olevan miehen kintereillä, mutta entisen valioliigahyökkääjän, Tony Cascarinon, mukaan myös Liverpoolin tulisi suunnata katseensa kohti Toneya.

Liverpool sai tehdä lauantaina täyden päivätyön Anfieldillä Brentfordia vastaan. Voitto irtosi ottelun alussa syntyneellä Mohamed Salahin maalilla, mutta myös vastustajajoukkueen paidasta löytyi onnistujia.

Bees-kärki, Ivan Toney, oli jälleen elementissään ja aiheutti läpi ottelun harmaita hiuksia isäntien puolustukselle.

Entinen valioliigapelaaja, Tony Cascarino, oli niin vakuuttunut Toneyn otteista, että hänen mielestään Liverpoolin tulisi ehdottomasti tavoitella häntä tulevan siirtoikkunan aikana.

– On uskomatonta nähdä, miten paljon Toney on kehittynyt teknisesti viimeisen 18 kuukauden aikana. Hän oli yksi kentän parhaista pelaajista Anfieldillä.

– Hänellä on erittäin pehmeä kosketus palloon ja laaja syöttövalikoima. Hyvänä osoituksena tästä oli esityö Bryan Mbeumon hylättyyn maaliin.

– Tämä on paljon sanottu, mutta mielestäni hän muistuttaa ominaisuuksiltaan Dennis Bergkampia. Liverpoolin, Chelsean, Arsenalin ja Manchester Unitedin tulisi harkita vakavasti hänen hankkimistaan.

Lähde: Rousing The Kop

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset