Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

Real Madrid ja Manchester City järjestivät upean näytöksen – Varoituksen saanut Ancelotti: “Tuomari ei ollut tarkkaavainen”

AOP

Real Madrid ja Manchester City järjestivät erittäin viihdyttävän näytöksen tiistai-iltana Santiago Bernabeulla. 1-1 tasalukemiin päättyneessä ottelussa nähtiin hienojen pelillisten nyanssien lisäksi myös tunteenpurkauksia. Los Blancos-manageri, Carlo Ancelotti, ei ollut tyytyväinen tuomarityöskentelyyn.

Kenties kaksi tämän hetken parasta joukkuetta, Real Madrid ja Manchester City järjestivät upean jalkapallonäytöksen tiistaina. Molemmat joukkueet olivat selkeästi tehneet kotiläksynsä vastustajan vaarallisimpien aseiden riisumiseksi.

Madridin topparit, Antonio Rüdiger ja David Alaba, eivät antaneet Erling Haalandille ollenkaan ylimääräistä tilaa. Keskikentän syöttölinjat saatiin tukittua tehokkaasti, jonka myötä norjalainen jäi todella vähille kosketuksille.

City puolestaan pyrki tylsyttämään Madridin hyökkäyspelaamista tutulla kaavalla. Kyle Walker oli kuin liimattu Vinicius Junioriin, joka turhautti brasilialaista. Vinicius onnistui kuitenkin maalinteossa Eduardo Camavingan upean esityön jälkeen.

Suhteellisen pimennossa ollut Kevin De Bruyne tasoitti reilun tunnin pelin jälkeen, joka ei ollut Madrid-käskyttäjä Carlo Ancelottin, mieleen. Italialainen purnasi itselleen tilanteesta varoituksen.

– Minusta näytti siltä, että pallo kävi rajojen ulkopuolella ennen maalia, Ancelotti tuumi.

– Tuomari ei ollut tarkkaavainen, jonka lisäksi hän antoi minulle keltaisen kortin. Taistelimme ja ansaitsimme voittaa. Tämä oli hyvä peli, mutta en ole tyytyväinen lopputulokseen.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga