Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Missä jatkuu ManU-hyökkääjän ura? – “He tietävät arvoni ja uskovat minuun”

Wout Weghorst
AOP

Qatarin MM-kisoissa suuren yleisön tietoisuuteen noussut Wout Weghorst ei ole varsinaisesti säkenöinyt Manchester Unitedin paidassa. Hyökkääjän mukaan seura on kuitenkin vakuuttanut olevan tyytyväinen hänen panokseensa.

Burnleyn sopimuspelaaja, Wout Weghorst, siirtyi tammikuussa loppukauden mittaiselle lainalle Manchester Unitediin. Mies antoi hyviä näyttöjä loppuvuonna pelatuissa Qatarin MM-kilpailuissa iskemällä muun muassa kaksi viime hetken maalia Argentiinan verkkoon.

Järkälemäinen kärkipelaaja ei ole kuitenkaan tuonut juurikaan maalintekovoimaa Old Traffordille, sillä 27 pelaamassaan ottelussa verkko on heilunut vain kaksi kertaa. Valioliigassa maalitili on toistaiseksi avaamatta.

Hollantilaisen esityksiin on kohdistunut voimakasta kritiikkiä, mutta pelaaja kertoo käyneensä Unitedin kanssa keskusteluja jatkosta.

– Seura on kertonut olevansa erittäin tyytyväinen panokseeni. Tietooni ei ole saapunut mitään sellaista, joka viittaisi siihen, etteivät he haluaisi minun jatkavan täällä.

– He tietävät arvoni ja uskovat minuun. Totta kai olen kuullut päinvastaista mediassa. Haluan kuitenkin keskittyä loppukauteen ja tavoitteidemme saavuttamiseen.

Weghorst on jäänyt viime aikoina vähemmälle vastuulle ManU:n ryhmityksessä Anthony Martialin palattua jälleen terveiden kirjoihin.

– Jos seura haluaa pitää minut, haluan tietää minkälaisia suunnitelmia heillä on varalleni. Olen kaveri, joka rakastaa pelaamista, Weghorst päättää.

Lähde: Daily Mirror

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga