Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

La Liga

Arsenal, ManU ja FC Barcelona joutumassa pettymään – Siirtokohde jatkamassa uraansa La Ligassa: “Kotini on täällä…”

Martin Zubimendi
AOP

Real Sociedadia edustavan Martin Zubimendin tulevaisuudella ollaan spekuloitu runsaasti espanjalaismediassa. Miestä on linkitetty viime aikoina muun muassa Arsenalin ja FC Barcelonan riveihin.

Vahvaa kautta pelaava Real Sociedad keikkuu La Ligan neljännellä sijalla. San Sebastianin ylpeyden riveistä löytyy läjäpäin onnistujia, mutta yksi puhutuimmista nimistä on ollut Martin Zubimendi.

Keskikentän pohjalla viihtyvä espanjalainen on tehnyt vaikutuksen pelinrakentelukyvyillään, älykkyydellään ja periksiantamattomuudellaan. Nuorukaisen povataan nousevan yhdeksi Euroopan johtavista keskikenttäpelaajista ja hänen ympärillään on riittänyt viime aikoina kuhinaa.

Zubimendin perässä on ollut muun Arsenal, Manchester United ja FC Barcelona, mutta kaikki kolme seuraa ovat joutumassa pettymään pelaajan viimeaikaisten kommenttien perusteella.

– En ole ikinä ollut aikeissa jättää Real Sociedadia, Zubimendi paljasti.

– Kotini on täällä ja rakastan elämääni tässä kaupungissa. Seuran arvot vastaavat omiani, joten tunnen olevani oikeassa paikassa. Olen kertonut useaan otteeseen olevani onnellinen täällä, mutta media ei tunnu kuuntelevan minua.

– Pelaamme loistavaa kautta, joten seuran vaihtaminen ei olisi loogista. Uskon, että edessä on rauhallinen kesä.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta La Liga