Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Siirtouutiset

Lähde: Arsenal-pelaaja kertonut joukkuetovereilleen lähtöhaluistaan: Saako Mikel Arteta pidettyä kultakimpaleensa?

Granit Xhaka
AOP

Granit Xhaka on viimeaikaisten huhujen perusteella halukas jättämään Arsenalin taakseen tämän kauden jälkeen. Miehen kerrotaan haaveilevan paluusta Bundesliigaan.

Upeassa iskussa tällä kaudella ollut, Granit Xhaka, on yksi Mikel Artetan paletin tärkeimmistä palasista. Väsymättömästi joukkueensa eteen raatavan keskikenttäpelaajan asenne on tarttunut myös kanssapelaajiin ja Arsenal on näyttänyt monen vuoden tauon jälkeen yhtenäiseltä joukkueelta.

Xhaka saapui Emiratesille vuonna 2016 Bundesliigan Borussia Mönchengladbachista. Tuon jälkeen on ehtinyt tapahtua erittäin paljon ja sveitsiläinen on ollut useampaan kertaan lähtökuopissa.

Arteta on toistaiseksi saanut suostuteltua miehen jäämään, mutta tilanne saattaa olla muuttumassa. Xhakan nykyinen sopimus Arsenalin kanssa on päättymässä ensi vuoden kesällä, eikä jatkosopimusneuvotteluista ole hiiskunut juurikaan tietoa medialle.

Sveitsin maajoukkueen kapteenin uutisoidaan haaveilevan paluusta Bundesliigaan, jossa hän olisi huomattavasti lähempänä ystäviään ja perhettään.

Ainakin Bayer Leverkusenin tiedetään pitävän silmällä Xhakan tilannetta, jonka lisäksi pelaajan kerrotaan ennättäneen jo kertoa joukkuetovereilleen toiveistaan palata Saksaan.

Paljon riippuu varmasti myös siitä, saako Arsenal naarattua Declan Ricen West Hamista. Ricen saapuminen todennäköisesti kutistaisi Xhakan peliaikaa huomattavasti.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset