Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Paul Pogban siirtoennätys jäämässä historiaan? – ManU valmistelee todellista yllätyshankintaa

Gonçalo Ramos
AOP

Manchester United pitää Harry Kanea edelleen ykköskohteenaan kesän siirtoikkunassa. Tottenhamin maalitykin lisäksi Old Traffordilla pidetään silmällä Benficassa loistavaa jälkeä tehnyttä Gonçalo Ramosia.

Valioliigaseura Manchester United on hanakasti uusien pelaajien kintereillä. Erik ten Hagin tiedetään haluavan vahvistaa etenkin hyökkäystään, jonka myötä Unitediin on linkitetty sellaisia pelaajia, kuten Victor Osimhen ja Harry Kane.

Tottenhamin kaikkien aikojen maalintekijäksi tällä kaudella noussut Kane on useiden lähteiden mukaan ten Hagin ykköstavoite, mutta siirto on osoittautumassa monimutkaiseksi.

Katseet ovat kääntyneet Benfican superlupaavaan Gonçalo Ramosiin, jota pidetään yhtenä Euroopan lupaavimmista kärkipelaajista. 21-vuotias nuorukainen on mättänyt 27 pelaamassaan Portugalin liigan ottelussa 17 maalia ja antanut kuusi maalisyöttöä. Mestarien liigassa verkko heilui kolmesti Benfican edettyä aina puolivälierävaiheeseen asti.

Unitedin kerrotaan valmistelevan Ramosista valtavaa tarjousta, jonka myötä Paul Pogbasta vuonna 2016 maksettu 89 miljoonan punnan siirtoennätys olisi rikkoutumassa.

Ramos on murtautunut Portugalin maajoukkuerinkiin ja iskenyt seitsemän otteluun komeat neljä maalia. Jos nuorukaisen kehityskäyrä jatkuu samanlaisena, siirto isompiin ympyröihin on luultavasti vain ajan kysymys.

Lähde: Eurosport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset