Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Haalandin pimentäneeltä tähtitopparilta kuittailua Cityn suuntaan: “He eivät olleet vaarallisia”

Antonio Rüdiger
AOP

Real Madridin ja Manchester Cityn kohtaamisesta ei totisesti vauhtia puuttunut. Yksi pelin suurimmista onnistujista oli Los Blancosin keskuspuolustaja, Antonio Rüdiger, joka pimensi hirmuvireessä olevan Erling Haalandin lähes täysin.

Real Madrid oli tehnyt vaadittavia muutoksia pelaamiseensa Manchester Cityä vastaan. Toppareina luutineet Antonio Rüdiger ja David Alaba sulkivat tilan ja ajan pois Erling Haalandilta. Rüdiger pysyi yleensä norjalaistähden iholla ja Alaba puolusti tämän syvyysjuoksuja.

Madrid oli lopulta kenties lähempänä voittoa, mutta kaikki jäi 1-1 tasatuloksen myötä auki toiseen osaotteluun.

Loistavan pelin pelanneen Rüdigerin mukaan Madrid lähtee toiseen osaan täynnä itseluottamusta. Saksalainen lähetti myös pienen kuitin englantilaisjoukkueen suuntaan.

– City teki maalinsa melko myöhäisessä vaiheessa, joten mielestämme olisimme ansainneet ottelusta enemmän, saksalaispuolustaja totesi.

– Se ei ole kuitenkaan mikään ongelma. Lähdemme luottavaisin mielin Manchesteriin. Loppujen lopuksi he eivät olleet vaarallisia.

– Tiesimme, että he tulevat hallitsemaan palloa pitkiä jaksoja, mutta emme joutuneet suurempiin ongelmiin. Heidän maalinsa syntyi Kevin De Bruynen henkilökohtaisen laadun ansiosta.

Joukkueet kohtaavat uudelleen ensi viikon keskiviikkona Etihadilla.

Lähde: Metro.co.uk

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga