Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

San Sirolla todellinen herkkupala: Milanon jättiläiset iskevät yhteen – Mikä on supertähden pelikunto?

AOP

AC Milan ja Inter Milan kohtaavat tänään legendaarisella San Sirolla. Italian liigassa peräkkäisillä sijoilla olevat joukkueet ovat olleet viime viikkojen aikana vahvassa iskussa. Otteluparin ennakkosuosikkia on erittäin vaikea nimetä.

Moni varmasti piti Napolia ennakkosuosikkina Mestarien liigan pudotuspelivaiheen otteluparissa AC Milania vastaan. Rossoneri näytti kuitenkin laatunsa ja nappasi välieräpaikan lopulta täysin ansaitusti. Stefano Piolin luoma taktiikka onnistui täydellisesti ja Napolin vaarallinen hyökkäys saatiin tylsytettyä.

Inter puolestaan eteni välieriin kaatamalla edelliskierroksella Benfican yhteistuloksella 5-3. Jälkimmäinen 3-3 tasatulokseen päättynyt ottelu tuskin täysin miellytti Nerazzurrin manageri, Simone Inzaghia, mutta avausosan 2-0 voitto osoittautui ratkaisevaksi.

Tulevaan ottelupariin lähdetään todella herkullisista asetelmista, kun kaupungin herruuden lisäksi panoksena on myös UCL:n finaalipaikka. Näiden kahden joukkueiden väliset erot ovat marginaalisen pieniä, joten luvassa on todennäköisesti kaksi erittäin tasaväkistä vääntöä.

Inter on vienyt joukkueiden kaksi edellistä kohtaamista nimiinsä, mutta AC Milan on osoittanut suuruutensa monta kertaa tärkeissä otteluissa.

Rafael Leãon pelikunto on yksi asia, jota seurataan molemmissa leireissä suurella mielenkiinnolla. Portugalilaistähti kärsii vammasta ja hänen osallistumisensa illan peliin on epävarmaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga