Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Mestarien liiga

Stefano Pioli kriittisenä tappion jälkeen: “Teimme liikaa virheitä”

Stefano Pioli
AOP

Mestarien liigan välierissä nähtiin keskiviikkona täysin italialainen kohtaaminen, kun AC Milan ja Internazionale kohtasivat. Saapasmaan jättiläisten vääntö päättyi sinimustien 2-0 voittoon, joten Stefano Piolin miehistöllä on vuori kiivettävänään toisessa osaottelussa.

Internazionale sai peliin loistavan startin, kun Simone Inzaghin valmentama Inter oli 11. minuutin kohdalla kahden maalin johdossa. Avausjakso olikin lähes täysin sinimustien hallintaa ja Milan saa olla tyytyväinen vältyttyään rangaistuspotkulta.

Milan paransi jälkimmäisellä puoliajalla, jonka myötä Inter oli pitkiä jaksoja puolustuskannalla. Rossonerin maalintekoyritykset jättivät kuitenkin toivomisen varaa, joten lukemat säilyivät ennallaan. Milanin manageri, Stefano Pioli, kertoi mihin ottelu hänen mielestään ratkesi.

– Inter oli parempi ensimmäisellä puoliajalla ja teki kaksi maalia. Me olimme parempia toisella, mutta emme onnistuneet maalinteossa. Tällaista on jalkapallo tällä tasolla.

– Inter oli meitä laadukkaampi ja käytti paikkansa tehokkaasti hyväkseen. Me teimme liikaa virheitä.

– Halusimme toisenlaisen tuloksen, mutta uskomme mahdollisuuksiimme, sillä toinen osaottelu saattaa ratketa pieniin yksityiskohtiin. Meidän on nostettava tasoamme ja oltava paljon aggressiivisempia. Pelaajat tietävät tämän varsin hyvin.

Lähde: Football-Italia

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga