Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

La Liga

Sergio Busquets jättää Camp Noun taakseen: “Kaiken on tultava päätökseensä”

Sergio Busquets
AOP

FC Barcelonaa uskollisesti palvellut Sergio Busquets jättää seuran kuluvan kauden jälkeen. Miehen uskotaan siirtyvän Pohjois-Amerikan MLS:ään.

Pitkään jatkunut epätietoisuus Sergio Busquetsin ympärillä tuli viimein päätökseensä keskiviikkona, kun mies vahvisti jättävänsä FC Barcelonan kauden päätyttyä.

Busquets on edustanut Barcaa teini-ikäisestä lähtien ja ollut yksi joukkueen menestyksen tärkeimpiä tukipilareita.

Blaugranan päävalmentaja, Xavi Hernandez, kertoi aiemmin julkisesti haluavansa pitää Busquetsin riveissään, mutta pelaaja päätti lopulta lähteä kohti uusia haasteita. Kaiken mahdollisen urallaan voittaneen Busquetsin lausunto kuului seuraavasti:

– On ollut kunnia ja ylpeyden aihe, että olen saanut edustaa tätä seuraa, mutta kaiken on tultava päätökseensä.

– Päätös ei ole ollut helppo, mutta aika on tullut. Kiitos kaikille niille ihmisille, jotka ovat seuranneet minua tällä matkalla, sekä (seuran) jäsenille ja faneille.

Mittavan perinnön taakseen jättävä Busquets on todennäköisesti jatkamassa vielä peliuraansa, mutta miehen seuraavasta osoitteesta ei ole tietoa. Espanjalainen on herättänyt kiinnostusta etenkin Pohjois-Amerikassa, mutta tässä vaiheessa kaikki on arvailujen varassa.

Varmaa on ainoastaan se, että Barcelonalla on täysi työ miehen korvaamisessa.

Lähde: 90min

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta La Liga