Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Copa del Rey

Realin tähti jälleen kritiikin kohteena: “Se kuuluu pelin luonteeseen”

Real Madrid
Pixabay

Osasuna antoi Real Madridille kovan vastuksen Copa del Reyn finaalissa lauantaina, mutta Los Blancos otti lopulta täysin ansaitun 2-1 voiton. Pelin jälkeen puheenaiheeksi nousi Vinicius Juniorin käytös ottelun aikana.

Real Madrid saavutti ainakin yhden kaudelle asetetuista tavoitteistaan, kun Osasuna kaatui Copa del Reyn loppuottelussa. Los Blancosin suurin sankari oli Rodrygo Goes, joka onnistui kahdesti maalinteosta. Lucas Torro vastasi Osasunan ainokaisesta.

Yksi pelin näkyvimmistä pelaajista oli vähemmän yllättäen huippuvireinen Vinicius Junior. Brassitähti oli esillä myös negatiivisissa merkeissä, sillä hän ajautui useamman kerran sanaharkkaan vastustajiensa kanssa.

Osasunan, Kike Barja, kehui ottelun jälkeen Viniciuksen pelillisiä ominaisuuksia, mutta löysi aihetta myös kritiikille.

– On selvää, että häneen kohdistuu paljon rikkeitä. Tuomarien tehtävä on suojella pelaajia ja antaa tarpeen mukaan varoituksia. Viniciuksen on kuitenkin ymmärrettävä, että puolustajien täytyy yrittää pysäyttää hänet millä keinolla hyvänsä. Se kuuluu pelin luonteeseen.

– Hänellä on myös peiliin katsomisen paikka, sillä hän keskittyy välillä täysin vääriin asioihin ja elehtii yleisön suuntaan.

Vinicius oli jälleen tulessa tiistaina, kun Real Madrid kohtasi Mestarien liigan välierien ensimmäisessä osassa Manchester Cityn. Brassitähti iski joukkueensa maalin 1-1 lukemiin päättyneessä ottelussa.

Lähde: Football Espana

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Copa del Rey