Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Siirtouutiset

Lähde: Tottenham ja Aston Villa kilpailevat Leicesterin superlahjakkuudesta

Harvey Barnes Leicesterin paidassa.
AOP

Leicester Cityn laitahyökkääjä, Harvey Barnes, saattaa olla pakkaamassa laukkujaan kesän aikana. Pelaajan kintereillä on ainakin Tottenham Hotspur ja Aston Villa.

Unai Emeryn alaisuuteen kesken kauden siirtynyt Aston Villa on todennäköisesti laittamassa rahaa palamaan kesän aikana. Villa Parkille ollaan linkitetty useampaa uutta pelaajaa. Viimeisimpänä nimenä esiin on noussut Leicester Cityä edustava Harvey Barnes.

Niin ikään Tottenham Hotspurin tutkassa oleva Barnes on esittänyt hyviä otteita Kettujen ryhmityksessä kuuluen joukkueen harvoihin onnistujiin tällä kaudella.

Myös Eddie Howen luotsaama Newcastle United oli viime vuonna Barnesin kintereillä, mutta kaupat eivät koskaan realisoituneet.

Barnesin sopimus Leicesterin kanssa on voimassa vuoteen 2025 asti, mutta mies on viimeisten tietojen valossa vaihtamassa seuraa tuota aiemmin.

Leicester arvioi pelaajansa noin 60 miljoonan punnan arvoiseksi, joka olisi pelkkä taskuraha upporikkaalle Newcastlelle, jos seura päättää kääntää katseensa jälleen Barnesin suuntaan.

Paljon tulee varmasti riippumaan siitä, pystyykö Leicester säilyttämään sarjapaikkansa Valioliigassa. Barnesin lähtö näyttää entistä todennäköisemmältä, jos King Power Stadiumilla pelataan ensi kaudella Championshipiä.

Lähde: GiveMeSport

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Siirtouutiset