Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Panoksena finaalipaikka: Kumpi vie jälkimmäisen Milanon derbyn? – “Meillä riittää laatua otteluparin kääntämiseen”

Stefano Pioli
AOP

AC Milan lähtee tiistaiseen Mestarien liigan välieräotteluun kahden maalin takaa-ajoasemasta. Rossonerin päävalmentaja, Stefano Pioli, valaa silti uskoa omiinsa ja vakuuttaa, että finaalipaikka on edelleen täysin saavutettavissa.

Internazionale vei Milanon derbyn nimiinsä Mestarien liigan välierien avausosassa. AC Milan oli ottelun avausjakson aikana täysin purjeissa. Lopulta Edin Dzekon ja Henrik Mkhitarjanin maalit riittivät Simone Inzaghin miehistölle voittoon.

Milanin päävalmentaja, Stefano Pioli, tietää, että toisessa osassa vaaditaan lähes täydellistä onnistumista. Mies luottaa kuitenkin omiensa iskukykyyn, eikä suostu heittämään kirvestä kaivoon.

– Ymmärrämme, että etulyöntiasema on vastustajan puolella, mutta tiedämme myös, että meillä riittää laatua otteluparin kääntämiseen. Siitäkin huolimatta, ettei kukaan usko meidän pääsevän finaaliin.

– Voimme pelata mahtavan ottelun ja tiedän kuinka vahvoja pelaajani ovat. Teimme avausosassa joitakin virheitä, mutta menneille asioille ei saa antaa liikaa painoarvoa. Meillä on selkeä tavoite mielessämme – voittaa ja edetä finaaliin.

– Kukaan ei usko mahdollisuuksiimme, mutta kukaan ei uskonut kauden alussa, että olisimme Mestarien liigan välierissä.

Milan on saanut sairastuvalta positiivisia uutisia, kun avausosan missanneen Rafael Leãon uskotaan olevan tiistaina pelikunnossa.

Lähde: BBC

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga