Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Serie A

Kuolinisku José Mourinhon jatkohaaveille? – Stadio Olimpicon ilta päättyi kyyneliin

Jose Mourinho
AOP

José Mourinhon luotsaama AS Roma sai kotonaan Stadio Olimpicolla vastaansa Salernitanan. Tasatuloksen myötä Giallorossin haaveet neljän parhaan joukosta saivat kovan kolauksen.

Maanantain ensimmäisessä Serie A-ottelussa kohtasivat AS Roma ja Salernitana. Stadio Olimpicon yleisö sai reilun kymmenen minuutin kohdalla kylmää vettä niskaansa, kun veteraanipelaaja Antonio Candreva vei vierasjoukkueen johtoon. Salernitanalla oli avausmaalin jälkeen muutama hyvä tilaisuus lisätä johtoaan, mutta ruuti oli märkää.

Roma heräili jakson loppua kohden, muttei päässyt Roger Ibanezin paitsiomaalia lähemmäs. Kotiyleisö sai kuitenkin aihetta iloon heti toisen puoliajan ensimmäisillä minuuteilla, kun Stephan El Shaarawy onnistui.

Tämän jälkeen peli aaltoili runsaasti kummankin joukkueen saadessa hyviä tilanteita. Boulaye Dia nostatti Salernitanan toiveita kolmesta pisteestä viemällä joukkueensa uudelleen johtoon. Nämä näyttivät jäävän ottelun loppulukemiksi, mutta Roma ei suostunut luovuttamaan. Manchester Unitedista viime heinäkuussa saapunut Nemanja Matic niittasi pelin tasoihin.

Ottelu päättyi 2-2 tasalukemiin, joka oli kova isku José Mourinhon suojateille. Viimeistä Mestarien liigan paikkaa hallussaan pitävä AC Milan on neljän pisteen päässä, kun sarjaa on pelaamatta kaksi kierrosta. Piste maistuikin enemmän Salernitanalle, joka vahvisteli asemiaan alemmassa keskikastissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Serie A