Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Mestarien liiga

Mestarien liigan välierien tulisin taistelupari? – “En halua päätyä meemiksi”

Kyle Walker, Vinicius Jr.
AOP

Manchester City ja Real Madrid pelaavat keskiviikkona Mestarien liigan finaalipaikasta. Yksi ottelun mielenkiintoisimmista taistelupareista tullaan todennäköisesti näkemään jälleen Kyle Walkerin ja Vinicius Jr:n välillä.

Etihadilla pelataan keskiviikkona isoilla panoksilla, kun Manchester City ja Real Madrid ratkovat keskenään UCL:n finaalipaikan kohtalon. 1-1 tasatulokseen päättynyt avausosa jätti kaiken avoimeksi Englannissa pelattavaan otteluun, joten lähtökohdat peliin ovat kutkuttavat.

Kyle Walker on joutunut tällä kaudella taistelemaan peliajastaan Citizensin miehistössä. Englantilainen oli kuitenkin mies paikallaan Santiago Bernabeulla pelatussa ottelussa ja piti Vinicius Jr:n suhteellisen hyvin aisoissa. Siitäkin huolimatta, että brasilialaistähti karkasi kertaalleen maalintekoon.

Miehet tervehtivät toisiaan lämpimästi pelin tauottua.

– Menin halaamaan häntä pelin jälkeen, sillä hän yritti tehdä minusta hölmön pelaamalla pallon ylitseni. Pyysin häntä olemaan yrittämättä sitä uudelleen, koska en halua päätyä meemiksi, Walker paljasti.

– Nyrkkeilijät ottelevat, käyvät hyvän kamppailun ja kättelevät sen jälkeen toisiaan. Tunnen samanlaista arvostusta häntä kohtaan. On oikein osoittaa kunnioitusta silloin, kun vastustaja sen ansaitsee. Madrid kantaa valtavia paineita harteillaan Mestarien liigassa.

Lähde: Manchester Evening News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Mestarien liiga