Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Urheilu-uutiset - Penkkiurheilu.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Valioliiga

Liverpool saavutti minimitavoitteensa – Jürgen Klopp: “Olemme pelanneet itsemme tähän asemaan”

Jurgen Klopp
AOP

Liverpoolin haaveet neljän parhaan joukkoon yltämisestä säilyivät toistaiseksi elossa, kun Leicester City kaatui vieraskentällä puhtain 0-3 lukemin. Jürgen Klopp oli suhteellisen tyytyväinen omiensa otteisiin, vaikka löysikin myös parantamisen varaa.

Englannin Valioliigan maanantain ainoassa ottelussa kohtasivat Leicester City ja Liverpool. Toiveita Mestarien liigaan oikeuttavista sijoituksista elättelevä Pool nappasi King Power Stadiumilla selkeän 3-0 voiton.

Redsin suurin sankari oli Curtis Jones, joka viimeisteli vieraiden kaksi ensimmäistä maalia. Trent Alexander-Arnold vastasi punapaitojen viimeisestä osumasta. Liverpoolin manageri, Jürgen Klopp, oli ottelun päätyttyä syystäkin mielissään.

– Tämä oli erittäin hyvä esitys. Pelin lopulla pakkamme hieman hajosi ja olimme turhan etäällä toisistamme. Olimme ongelmissa ottelun alussa, koska vastustaja paineisti meitä voimakkaasti. Jouduimme keksimään keinot heidän prässinsä murtamiseen, mutta pojat tekivät hyvää työtä.

– Pystyimme lopulta kontrolloimaan tapahtumia niin hyvin, ettei ottelusta muodostunut äärettömän kovaa taistelua.

Klopp myönsi myös, ettei pitänyt vielä vähän aikaa sitten Euroopan kentille yltämistä todennäköisenä. Pool varmisti voitollaan osallistumisensa vähintään maanosan kakkoskilpailuun.

– Rehellisesti sanottuna en uskonut siihen kuusi tai seitsemän viikkoa sitten. Olemme kuitenkin pelanneet itsemme tähän asemaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

PENKKIURHEILU.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Huuhkajat

Mainos

Mestarien liiga

Mainos

Veikkausliiga

Mainos

Valioliiga

Mainos

Lisää aiheesta Valioliiga